Zout | The Secret Blend

10,95

Excl. BTW: €9,05

Excl. BTW:
€9,05
Model:
The Secret Blend
Levertijd:
3-4 werkdagen
Merk:
Nicolas Vahé
Bestellen

Omschrijving

Nicolas Vahé's geheime mix is een must-have in elke keuken. Een van onze favorieten!

Geniet van de smaakvolle mix van lavendel, zongedroogde tomaten, zwarte peper, tijm, rozemarijn, knoflook ... probeer het eens en je zult ervan houden!

Nicolas Vahé weet smaak en design perfect met elkaar te combineren, want deze heerlijke secret blend is verpakt in een houder van helder glas en wordt afgesloten door een zwarte molen. Strak, stylish en in alle opzichten een supermooie aanvulling op jouw keuken.

De molen is super makkelijk in gebruik en omdat de verpakking zo prachtig ontworpen is kan je de molen met een gerust hart op tafel zetten om je gasten hun eigen smaak te laten geven aan hun gerecht. Ook op het aanrecht mag de molen gezien worden, dus wegmoffelen achter een keukenkastje is écht niet nodig! Wat ons betreft een prachtige combinatie van smaak én design.

Inhoud: 320 gram

Let op! De ' tenminste houdbaar tot ' datum verstrijkt op 07/2022. Deze datum is slechts een indicatie. De specerijen en kruiden van Nicolas Vahe blijven nog tot 4 jaar na deze datum houdbaar, mooi van kleur en goed van smaak.