Verzenden | Retourneren

BEZORGSERVICE
Woon je in Heerlen & directe omgeving ( max. +5 km ) ? Maak dan gebruik van de gratis bezorgservice.
Stijl Studio Leef komt persoonlijk jouw bestelling aan de deur afgeven! Uiteraard mag je ook op afspraak je bestelling in Heerlen afhalen. Er is voor deze gratis service geen min. orderwaarde.

VERZENDKOSTEN NL
Brievenbuspakje max. € 4,-
Pakket € 3,95 - 8,75 ( max. 20 kg )
Gratis verzenden vanaf € 75,-

VERZENDKOSTEN BE, DE en diverse Europese landen
Pakket € 9,75 - € 34 ( max. 20 kg )
Inclusief track & trace

RETOURNEREN
Is het product toch niet wat je ervan had verwacht? Je kunt het artikel binnen 14 dagen retour zenden. Dit geldt niet voor sale-producten en bestellingen waarbij sprake is van grote hoeveelheden of maatwerk. Stuur altijd vooraf, via retouraanvraag ( zie klantenservice ), een volledig ingevuld retourformulier in anders kan de retourzending niet in behandeling worden genomen.

Alle retourzendingen zijn voor eigen rekening en risico (beschadiging/vermissing). Artikelen die je wilt retourneren dienen in originele staat, onbeschadigd en ongebruikt te zijn. Wanneer de artikelen in goede staat door Stijl Studio Leef zijn ontvangen, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk retour, doch uiterlijk binnen 14 dagen, met uitzondering van de verzendkosten. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het artikel met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking door jou worden geretourneerd.

CONTACT
Stijl Studio Leef
Pluijmaekersstraat 1
6417 XL Heerlen
T: 06-28470153
E: info@stijlstudioleef.nl