Stijl Studio Leef


In de ruimte waar je woont breng je een groot deel van de dag door. Reden genoeg om het interieur met de juiste zorg en aandacht samen te stellen! Stijl Studio Leef helpt jou bij het inrichten en stylen van je leefomgeving. Klantgericht en passend bij jouw wensen & woonstijl.

Naast interieurstyling kun je bij Stijl Studio Leef ook terecht voor winkelstyling en op verzoek voor vastgoedstyling & fotografie.

Wie ben ik? Mijn naam is Angeles Winkler, 47 jaar en samen met mijn gezin woonachtig in Heerlen, in het prachtige Zuid-Limburg. Na mijn opleiding interieurstyling aan de Interieuracademie in Maastricht is mijn passie voor interieur en styling uitgegroeid tot een creatieve onderneming waarin ik interieur wensen van klanten vertaal naar een persoonlijk interieur. Daarnaast heb ik met zorg een collectie woonaccessoires & lifestyle producten samengesteld die ik onder de naam Selected By verkocht bij Loods 5 Maastricht en nu exclusief te koop is in mijn webshop. 

Mijn eigen woonstijl is een neutraal en basic interieur. Licht, fris, persoonlijk maar ook tijdloos. Ik hou van pure materialen, eenvoud en neutrale kleuren. Deze basic stijl is heel herkenbaar terug te zien in de Selected By collectie. Een collectie woonaccessoires & lifestyle producten die mooi van eenvoud, puur en tijdloos is met een voorliefde voor duurzame, ambachtelijke en met de hand vervaardigde producten. 

Interesse of vragen? Neem gerust per mail of telefonisch contact met mij op.

Hartelijk groet,

Angeles Winkler

Stijl Studio Leef
Pluijmaekersstaat 1
6417 XL Heerlen
T: 06-28470153
E: info@stijlstudioleef.nl

KVK: 71972692
BTW: NL001821859B28