Geschenkpakketten

Verras familie, vrienden, personeel of een relatie met een stijlvol geschenkpakket! 

Bij Stijl Studio Leef kun je terecht voor geschenkpakketten in stijl die met zorg en aandacht zijn samengesteld en feestelijk zijn ingepakt.

Voor bedrijven zijn de geschenkpakketten met de heerlijke producten van Nicolas Vahé ideaal om een origineel en stijlvol geschenk te geven als kerstpakket aan hun medewerkers. Het merk Nicolas Vahé weet smaak en design perfect met elkaar te combineren. Het merk is razendpopulair en vooral rondom de decembermaand een bestseller. Kerst is het moment om uitgebreid de tijd te nemen voor het maken van heerlijke gerechten en te genieten samen met familie en vrienden aan een feestelijk gedekte tafel. De producten van Nicolas Vahé zullen tijdens de feestdagen een heerlijke aanwinst zijn tijdens het koken en op de feestelijke kersttafel.

Olijfolie met knoflook, viskruiden, heerlijke mixen van zeezout en peper , tapas, koffie of thee vullen de stijlvolle geschenkverpakkingen of de coole wijnkoeler.

Liever een pakket gevuld met pure verzorgingsproducten, heerlijke geuren of (woon)accessoires? Stijl Studio Leef stelt graag, passend bij jouw wensen en budget, een feestelijk pakket op maat samen. Neem gerust telefonisch of per mail contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Bucket | Emmer

Bucket | Emmer

9,95

Laat je fantasie de vrije loop met deze multifunctionele, originele en coole emmer van Nicolas Vah&e.....