Olijfolie | Herbs de Provence

9,95

Excl. BTW: €8,22

Excl. BTW:
€8,22
Model:
Olijfolie Herbs de Provence
Levertijd:
3-4 werkdagen
Merk:
Nicolas Vahé
Bestellen

Omschrijving

Nicolas Vahé heeft een prachtige en overheerlijke serie olijfolie met verrassende mixen van smaken.

Deze prachtige fles wordt gegarandeerd onmisbaar in jouw keuken. Nicolas Vahé weet smaak en design perfect met elkaar te combineren, want deze heerlijke olijfolie is verpakt in een prachtige glazen fles. Strak, stylish en in alle opzichten een supermooie aanvulling voor jouw keuken. Je mag ‘m met een gerust hart op je aanrecht laten staan!

Olijfolie Nicolas Vahé is geproduceerd in Frankrijk. Naast de heerlijke smaak is olijfolie ook nog eens ontzettend gezond! Het bevat onverzadigde vetten, deze vetten verlagen het LDL-cholesterol. Op die manier verkleint onverzadigd vet het risico op hart- en vaatziekten. Daarnaast bevat olijfolie een hoog gehalte aan vitamine E (een belangrijke anti-oxidant). Je slaat met deze aankoop dus eigenlijk drie vliegen in één klap; een heerlijke toevoeging aan gerechten, een prachtige eyecatcher op je aanrecht en ook nog eens een positieve bijdrage aan je gezondheid!

Geniet van aromatische mix van olie en de smaak van de beste Franse kruiden. Deze olie is gemaakt voor tomatensalades, vis, verse pasta of om bijvoorbeeld heerlijke huisgemaakte marinades te maken.

Inhoud: 25 cl