Winkel | Event Styling

Winkel | Event Styling
Winkelstyling

Voor een winkel is het erg belangrijk om de collectie op de juiste wijze te presenteren. Juist nu de concurrentie van online verkoop groot is, is het belangrijk om je als winkel door middel van styling te onderscheiden. Met de juiste styling benadruk je de eigen identiteit van de winkel en ontstaan er meer kansen om de omzet te verhogen. Stijl Studio Leef helpt je graag verder en zorgt voor een sfeervolle, creatieve maar ook commerciele presentatie van de collectie zodat je winkel een geheel nieuwe en inspirerende uitstraling heeft. 

Event Styling

Valt er iets te vieren? Leuk! Bij Stijl Studio Leef houden we van feestjes. Ik helpt je graag met de styling en aankleding van jouw bruiloft of event. Bruiloft- en eventstyling is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Lange stijlvol gedekte tafels, verse bloemen en sfeervolle kaarsen in combinatie met persoonlijke details. Met de juiste zorg en aandacht maken we samen jouw trouwdag of event net even wat specialer en persoonlijker. 

Heb jij hulp nodig met de uitstraling van je winkel of de styling van jouw event? Neem gerust contact op met Stijl Studio Leef voor meer informatie.