Interieurstyling


LEEF JOUW STIJL!

Een woon- werk- of leefruimte (her)inrichten is best lastig. Wat is de beste indeling? Welke meubels en kleuren passen bij de ruimte en de gewenste woonstijl of sfeer?

Voor zakelijke klanten is het belangrijk dat de uitstraling van het interieur volledig past binnen de eigen bedrijfsvisie en huisstijl.

Stijl Studio Leef helpt graag verder en adviseert jou over de inrichting van jouw woning of bedrijf. Van kleur- en materiaalgebruik tot meubels, een nieuwe indeling en verlichting. Op maat en passend bij jouw specifieke wensen. Dit is voor iedereen weer anders, want niets is zo persoonlijk als een interieur!

Elk advies begint met een goed gesprek want door te luisteren naar jouw wensen en behoeftes kan ik een passend en persoonlijk interieurontwerp maken. Tijdens het vrijblijvende intakegesprek zal ik een analyse van de ruimte maken en denk ik op een creatieve manier met je mee. Alle wensen en behoeftes worden vertaald in een interieurontwerp waar jij je mee kunt identificeren en direct zelf mee uit de voeten kunt.

Ik werk graag met producten en merken uit mijn eigen assortiment. Op alle producten die gebruikt worden in het ontwerp krijg jij 10% korting. Hierdoor verdien jij een deel van jouw investering terug en is jouw interieur meteen door een ervaren stylist onder handen genomen.


Neem gerust contact op met Stijl Studio Leef voor de mogelijkheden.