Olijfolie | Basil

9,95 4,95

Excl. BTW: €4,09

Excl. BTW:
€4,09
Model:
Olijfolie Basil
Levertijd:
3-4 werkdagen
Merk:
Nicolas Vahé
Bestellen

Omschrijving
Nicolas Vahé heeft een prachtige en overheerlijke serie olijfolie met verrassende mixen van smaken.

Probeer deze 100% extra virgin olijfolie met basilicum!

Deze prachtige fles wordt gegarandeerd onmisbaar in jouw keuken. Nicolas Vahé weet smaak en design perfect met elkaar te combineren, want deze heerlijke  olijfolie is verpakt in een prachtige glazen fles. Strak, stylish en in alle opzichten een supermooie aanvulling voor jouw keuken. Je mag ‘m met een gerust hart op je aanrecht laten staan!

Olijfolie Nicolas Vahé is geproduceerd in Frankrijk. Naast de heerlijke smaak is olijfolie ook nog eens ontzettend gezond! Het bevat onverzadigde vetten, deze vetten verlagen het LDL-cholesterol. Op die manier verkleint onverzadigd vet het risico op hart- en vaatziekten. Daarnaast bevat olijfolie een hoog gehalte aan vitamine E (een belangrijke anti-oxidant). Je slaat met deze aankoop dus eigenlijk drie vliegen in één klap; een heerlijke toevoeging aan gerechten, een prachtige eyecatcher op je aanrecht en ook nog eens een positieve bijdrage aan je gezondheid!

Deze olie is ideaal voor salades, gesprenkeld over een pizza, in combinatie met een geitenkaas of een heerlijke verse pasta.

Inhoud: 25 cl