Portofolio      |      Moodboard

Particulier     |     Interieurstyling    |     Botanical City Chic

Opdrachtgevers:

 

Merel & Sander zijn beide dertigers en wonen in een ruim en statig herenhuis met binnentuin. 

 

Wensen:

 

Merel & Sander houden van een moderne stijl met een warme & rijke uitstraling. Het comfort en de warmte die een hotellobby uitstraalt spreekt hun zeer aan.


Visie:

 

Een luxe hotellounge met een warme houten vloer, XL karpet, gouden details, grafische accenten & een botanische sfeer.

 

Comfort en rust spelen een grote rol in het interieur van Merel & Sander. Om de woonkamer te verbinden met de binnentuin en zo de natuur in huis te halen heb ik gekozen voor warm groen gecombineerd met de neutrale tinten zwart & wit. Door deze rustige basis te combineren met duurzame materialen, goudkleurige metalen, verschillende structuren en grafische prints ontstaat een interieur met een luxe stadse sfeer, met de warmte en het comfort waar Merel en Sander naar op zoek zijn.


Particulier     |     Interieurstyling     |     Cool Copper Blush

Opdrachtgever:

 

Annemiek is dertiger en woont in een rijtjeswoning met een kleine voor- en achtertuin.

 

Wensen:

 

De woonkamer van Annemiek wordt door haar gebruikt om te leven, eten, werken en te ontspannen. Ze heeft een groot sociaal leven en houdt van koken voor vrienden en familie. Ze mist sfeer en eenheid in haar interieur.

 

Visie:

 

Een stoer & vrouwelijk interieur met warme, natuurlijke materialen en neutrale kleuraccenten.

 

Om de verschilende functies van de woonkamer met elkaar te combineren heb ik gekozen voor een rustige basis met een grote eettafel waaraan Annemiek kan werken en met familie/vrienden uitgebreid kan tafelen. Koperen materialen en grove structuren gecombineerd met neutrale kleuren en het gebruik van natuurlijke materialen geven de woonkamer een warm en stoer karakter.