Interieur & Styling


Interieurstyling

Een woon- werk- of leefruimte (her)inrichten is best lastig. Wat is de beste indeling? Welke meubels en kleuren passen bij de ruimte en de gewenste woonstijl of sfeer?

 

Voor zakelijke klanten is het belangrijk dat de uitstraling van het interieur volledig past binnen de eigen bedrijfsvisie en huisstijl. 

 

Stijl Studio Leef helpt graag verder en adviseert uitgebreid over de inrichting van jouw woning of bedrijf. Van kleur- en materiaalgebruik tot meubels, een nieuwe indeling en verlichting. Op maat en passend bij jouw specifieke wensen. Dit is voor iedereen weer anders, want niets is zo persoonlijk als een interieur!

 

Elk advies begint met een goed gesprek want door te luisteren naar jouw wensen en behoeftes kan ik een passend en persoonlijk interieurontwerp maken. 

 

Tijdens het vrijblijvende intakegesprek zal ik een analyse van de ruimte maken en denk ik op een creatieve manier met je mee. Alle wensen en behoeftes worden vertaald in een interieurontwerp waar jij je  mee kunt identificeren en direct zelf mee uit de voeten kunt. Laat je liever de volledige uitvoering aan mij over? Graag help ik jou ook hier mee verder!

 

Voor een winkel is het erg belangrijk om de collectie op de juiste wijze te presenteren. Juist nu de concurrentie van online verkoop groot is, is het belangrijk om je als winkel door middel van styling te onderscheiden.

 

Met de juiste styling benadruk je de eigen identiteit van de winkel en ontstaan er meer kansen om de omzet te verhogen.

 

Stijl Studio Leef helpt je graag verder en zorgt voor een sfeervolle, creatieve maar ook commerciele presentatie van de collectie zodat je winkel een geheel nieuwe en inspirerende uitstraling heeft.

 

Heb jij hulp nodig met de uitstraling van je winkel? Neem gerust contact op met Stijl Studio Leef voor meer informatie.

 

 Het inrichten van een etalage, het creĆ«ren van een ruimtelijke presentatie in een bedrijf en het stylen van een evenement behoort ook tot de mogelijkheden!

 

 


     Winkelstyling